Foto: Berit Hvassum

Nyheder fra Folkemødet

2. september 2014

Hent fotos fra Folkemødet 2014

Vi har udvalgt en håndfuld billeder fra Folkemødet 2014. Billederne kan frit benyttes til materiale der produceres i forbindelse med jeres deltagelse i Folkemødet. Husk blot at kreditere fotograf Berit Hvassum når billederne anvendes.
Hent fotos her
http://www.brk.dk/folkemoedet/arrangoerer/sider/logo.aspx

Evaluering 2014 på trapperne

Planlægningen af næste års Folkemøde er i fuld gang, og vi er ved at gennemgå evalueringer af Folkemødet 2014 fra publikum og arrangører. Evalueringerne bugner af brugbare råd og gode ideer til forbedring af næste års politikerfestival.
De vigtigste pointer fra evalueringerne vil blive sendt ud sidst på måneden

Sponsorprogram klar i september

Det bliver igen muligt at bidrage til Folkemødets tilblivelse gennem sponsorater. Et sponsorat giver samtidig synlighed og andre fordele i forbindelse med Folkemødet 2015. Sponsorprogrammet bliver offentliggjort medio september i år, og bygger på erfaringerne fra sponsorprogrammet for 2014. Overvej allerede nu, om din organisation skal være sponsor til næste år. Sponsorater der indeholder mulighed for at vælge placering til stadeplads, udbydes i et begrænset antal.
Sponsorprogrammet vil blive præsenteret i næste nyhedsbrev

Kajpladser udlejes før arealer på land

Som noget nyt vil kajpladser blive udlejet først, og der åbnes for booking af disse i starten af oktober. Først derefter åbnes for leje af arealer på land, og det bliver i starten af november.
Se datoer og retningslinjer for arealbooking for Folkemødet 2015 i næste nyhedsbrev

19. juni 2014

Tak for et forrygende Folkemøde 2014

2.141 events udgjorde det faglige indhold på årets Folkemøde og i gennemsnit 22.000 besøgende pr. dag sørgede for at fylde festivallens rammer ud.

Selv om Folkemødets succes ikke skal måles på antallet af deltagere, er det svært ikke at blive glad på demokratiets vegne, når så mange danskere har lyst til at deltage i festivallen hvor vi demokrati-udvikler og mødes på kryds af politiske skel.

Folkemødets gæster og arrangører bærer en stor del af ansvaret for at Folkemødet gennemføres uden de helt store problemer. Og for det vil vi godt sige tak til Danmarks bedste festivalcrowd!

Foran os ligger nu et grundigt evalueringsarbejde, som skal udmunde i forbedringer og justeringer til Folkemødet 2015.
 
Læs hele nyhedsbrevet her

17. juni

Besøgstal for Folkemødet 2014

Torsdag: Mindst 20.000
Fredag: Op mod 30.000
Lørdag: 35.000
Søndag: 6-7000

I alt omkring 91.000 personer over de fire dage eller i gennemsnit ca. 22.800 personer.

Tallene er skønnet af politiet og Folkemødesekretariatet. 

Fra torsdag til fredag blev #fmdk brugt 13.000 gange på de sociale medier (Facebook, Instagram og Twitter). Til sammenligning blev hashtaget for Copenhagen Marathon 2014 brugt 3.500 på en enkelt dag.
17. juni er der den i seneste måned på Twitter ialt brugt #fmdk 16.461 gange.

13. juni

Partiledertaler på hovedscenen

Danske Døves Landsforbund sørger for, at alle partiledertaler på Folkemødets hovedscene bliver tegnsprogstolket. Tolken vil stå i højre hjørne af hovedscenen.

Partiledernes taler vil kunne læses her umiddelbart efter at talen er afholdt.
Du kan gense talerne på Folkemødets Facebook-side

12. juni 2014

Folkemødets image: Festligt, folkeligt og demokratisk

Ny analyse viser, at befolkningen har en positiv opfattelse af folkemødet som både festligt, folkelig og demokratisk. Et flertal af befolkningen mener også, at det styrker demokratiet i Danmark.

Befolkningen ser i langt mindre grad Folkemødet, som en lukket fadølsfest for lobbyister, som ellers er en vinkel, der har været diskuteret meget i medierne de seneste år.

Læs hele pressemeddelelsen her

11. juni 2014

Folkemødet følger loven

Flere medier bragte onsdag morgen en historie, hvor Amnesty beskylder Folkemødet for at gå for vidt i registreringen af gæster der logger på det gratis netværk, der opsættes af Bornholms Regionskommune.
Vicegeneralsekretær for Amnesty, Trine Christensen, citeres flere steder for at Folkemødet ”… skylder en god forklaring på hvorfor gæsterne skal registreres …”
Der er en god forklaring, nemlig lovningen på området: Erhvervsstyrelsen bekræfter i dag at Bornholms Regionskommune er forpligtiget til at registrere og opbevare oplysninger om teletrafik, også kaldet logging.

Læs hele pressemeddelelsen her

Nyhedsbrev

Folkemødets nyhedsbrev holder dig opdateret om forberedelserne af Folkemødet 2015.

Modtag Folkemødets nyhedsbrev

Læs seneste nyhedsbrev

Program 2014

Folkemødet 2014 bød på i alt 2.141 debatter og arrangementer.

Program Folkemødet 2014

Læs programavis for Folkemødet 2014

Find rundt online