Bornholmsk boligforbedring
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Bolig Bornholmsk boligforbedring

Bornholmsk boligforbedring

Bornholmsk boligforbedring magasin

Nu kan du finde et boligmagasin fuld af gode råd, flotte illustrationer og masser af inspiration her på siden. Magasinet Boligforbedring giver idéer til, hvordan vi som boligejere kan vedligeholde og fremtidssikre vores bolig - fra kælder til kvist.

Der stilles flere og flere krav til vores boliger, når det kommer til plads, faciliteter og energirigtige løsninger. På Bornholm er der mange huse, der er ’oppe i alderen’. Derfor vil vi i Bornholms Regionskommune være med til at gøre det lettere for boligejerne at få overblik over, hvor man kan starte med at forbedre sin bolig.

Der er råd at hente om både helårsboliger og feriehuse, og læserne kan blive klogere på byggeregler og ikke mindst energirenovering. Det handler nemlig om at vide, hvordan man holder på varmen, bruger strømmen fornuftigt og investerer rigtigt, så det mærkes både på krop og konto.

Boligforbedringer kan være store og små, omkostningstunge eller –lette, komplicerede eller ligetil. Magasinet Boligforbedring guider dig i gang med din boligforbedring og viser, hvor du kan få hjælp til dit byggeprojekt.

 

Bornholmsk boligforbedring

Magasinet