Skip Navigation LinksBRK Borger Ledighed, uddannelse Ungdomsuddannelser Social- og sundhedshjælper-, -assistentelev

Social- og sundhedshjælper-, -assistentelev

Ansøgning om optagelse på social- og sundhedshjælperuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen sker på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole.
 
Du kan læse om uddannelserne på Uddannelsesguiden:
 
www.uddannelserbornholm.dk kan du læse om alle uddannelser på Bornholm.
 
Søger du, og bliver optaget på social- og sundhedshjælperuddannelsen på Bornholms Sundheds- og  Sygeplejeskole, bliver du ansat i Center for Sundhed, Bornholms Regionskommune (BRK). Det er altså Center for Sundhed der tager sig af det administrative vedr. din ansættelse.
 
Søger du og bliver optaget på social- og sundhedsassistentuddannelsen på Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, bliver du enten ansat i Region Hovedstaden eller Center for Sundhed, BRK.
 
Løn 
Er du ansat som elev på social- og sundhedshjælperuddannelsen eller social- og sundhedsassistentuddannelsen, får du elevløn, både når du er på skolen, og når du er i praktik. Se de aktuelle lønsatser på FOA’s hjemmeside.
 
Voksenelevløn 
Alle der er fyldt 25 år, og som har haft mere end 1 års relevant beskæftigelse inden for de sidste 4 år, har mulighed for at søge om voksenelevløn. (Løntrin 11)
Er du fyldt 25 år ved ansættelse som elev i Center for Sundhed, BRK, får du tilsendt en ansøgningsblanket til voksenelevløn.
Du er selv ansvarlig for at dokumentere dine ansættelser. (kopi af lønsedler)
 
Kontakt 
Har du spørgsmål vedr. ansættelse som so.su.elev i Center for Sundhed, BRK, er du velkommen til at henvende dig til:
                      
Borgerogsundhed@brk.dk eller   Tlf. 56 92 54 00