fly
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Borger Borger med funktionsnedsættelse Transport Befordring til og fra hospital

Befordring til og fra hospital

Skal du til og fra udenøs behandling dækker regionen befordringsudgifterne til det hospital, du er henvist til. Dette gælder også patienter, som går til regelmæssig kontrol på hospitaler ovre, eksempelvis diabetespatienter, som går til kontrol på Steno Diabetes Center.

Vælger du selv at blive behandlet på et andet hospital, dækkes kun befordringsudgifter svarende til afstanden til det behandlingssted, hvor behandlingen kunne have fundet sted efter visitationspraksis. Resten skal du selv betale. Skulle du eksempelvis have været på Rigshospitalet men ønsker behandling på Odense Universitetshospital i stedet, betaler regionen kun befordringsudgifter svarende til en tur til/fra København.

Vurderer den visiterende læge at du har brug for, at en pårørende følger med dig på grund af helbredstilstanden, dækker regionen befordringsudgifterne til en ledsager.

For ansøgning samt yderligere information herom, kan du kontakte Patientrejsekontoret på Bornholms hospital på telefon 56 90 90 99 eller e-mail til patientrejsekontoret.