Frøproduktion
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Erhverv Vækstforum Om Vækstforum Sekretariats- og kontaktgruppe

Sekretariats- og kontaktgruppe

​Bornholms Regionskommune, nærmere betegnet Regional Udvikling, har siden april 2006 haft den koordinerende rolle, som Erhvervs- og Byggestyrelsen tidligere havde, i forhold til udarbejdelse af dagsordensmateriale, referater og opfølgning til Bornholms Vækstforum.
Regional Udvikling er således sekretariat og koordinator for udarbejdelse og udsendelse af dagsordensmateriale, referater, oplæg mv. til Bornholms Vækstforum. Arbejdet sker i samarbejde med de lokale erhvervsfremmeaktører, herunder Business Center Bornholm, Center for Regional- og Turismeforskning, Destination Bornholm og Bornholms Akademi - samt de øvrige organisationer, der ønsker at bidrage til arbejdet i Bornholms Vækstforum. Erhvervs- og Byggestyrelsen deltager også i arbejdet i Bornholms Vækstforum.
 
Åbenhed
Vækstforum og sekretariatet lægger stor vægt på åbenhed omkring arbejdet og ønsker at inddrage flest mulige synsvinkler og kompetencer. Sekretariats- og kontaktgruppen er en åben gruppe, hvor alle interesserede, der ønsker at bidrage til arbejdet i Bornholms Vækstforum kan deltage. Sekretariats- og kontaktgruppen bistår Bornholms Regionskommune med forberedelse og opfølgning på møderne i Bornholms Vækstforum.
Der holdes møder i Sekretariats- og kontaktgruppen før og efter hvert møde i Bornholms Vækstforum.