Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Indflydelse & Politik Høringer og afgørelser Udvidelse af biogasanlægget vest for Aakirkeby - Indkaldelse af ideer og forslag

Udvidelse af biogasanlægget vest for Aakirkeby - Indkaldelse af ideer og forslag

Har du ideer eller forslag til den kommende planlægning? 

Virksomheden Bigadan ønsker at udvide biogasanlægget "Bornholms Bioenergi" på Rønnevej 1, vest for Aakirkeby. En udvidelse af biogasanlægget forudsætter, at kommunalbestyrelsen vedtager et tillæg til kommuneplanen og en ny lokalplan for området. 

Første skridt frem mod et kommuneplantillæg og en lokalplan vil være, at Bornholms Regionskommune indkalder ideer og forslag. Denne indledende proces har til hensigt at give offentligheden mulighed for tidligt at give synspunkter til kende, som kommunalbestyrelsen bør vide, før det besluttes at igangsætte planlægningen.

Læs kommunens debatoplæg og send os dine bemærkninger via dette link:

https://bornholm.viewer.dkplan.niras.dk/DKplan/DKplan.aspx?PlanId=72

For at indgive dine ideer eller forslag skal du gå ind på debatoplægget via linket ovenfor, og trykke på knappen "Din kommentar". Høringsperioden er fra d. 13. februar til d. 13. april 2023.

Ideer eller forslag kan også sendes med fysisk post, "mrk. Udvidelse af biogasanlægget vest for Aakirkeby" til Bornholms Regionskommune, Plan-afdelingen, Ullasvej 23, 3700 Rønne. Brevet skal være modtaget af kommunen senest den 13. april 2023.


Borgermøde
Bornholms Regionskommune inviterer til et borgermøde om projektet d. 13. marts 2023, kl. 19-21 på Kanns Hotel, Eskildsgade 6, 3720 Aakirkeby.