Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Alle kulturidéer er velkomne

Alle kulturidéer er velkomne

13-06-2018

Har du interesse for kulturlivet på Bornholm, og har du lyst til at komme med ideer til udviklingen af kommunens fremtidige kultursatsninger, så kom til borgermøde mandag den 25. juni. Du kan også slå et smut forbi kulturbussen fredag den 29. juni, hvor den besøger fire byer rundt på øen. 

 

Bornholms Regionskommune vil gerne sikre, at øens borgere fortsat har adgang til et bredt udvalg af kulturelle oplevelser og aktiviteter. Da kommunens kulturstrategi udløb ved udgangen af sidste år, har Job-, Udviklings- og Fritidsudvalget sat en proces i gang, der skal føre til en ny plan for, hvordan kultur- og fritidslivet skal udvikle sig fremover. I den forbindelse inviterer udvalget alle interesserede bornholmere til at komme med input, tanker og ideer.

Det sker på borgermøde mandag den 25. juni kl. 19.00 på Rønne Bibliotek – eller fredag den 29. juni, hvor kulturbussen besøger fire byer rundt på øen.

Fredag 29. juni kan du møde bussen her:

  • Havnepladsen ved Høiers Iscafe i Allinge, kl. 10.00-11.30
  • Sdr. Hammer ved Skippertorv i Nexø, kl. 12.15-13.45
  • Torvet i Aakirkeby, kl. 14.00-15.30
  • Store Torv i Rønne, kl. 16.00-17.30

Politikerne lytter
Ved begge arrangementer vil politikere fra Job-, Udviklings- og Fritidsudvalget være til stede og være klar til at tage imod dit forslag til, hvordan øens kulturliv kan løftes i fremtiden.

Borgernes ideer vil bidrage til udviklingen af et udkast til en plan for øens kultur- og fritidsliv, som vil blive præsenteret på en åbent møde i slutningen af august. Planen forventes at være færdig inden udgangen af 2018.

brk.dk kan du læse mere om arbejdet og de fire temaer, som Job-, Udviklings og Fritidsudvalget har valgt at sætte fokus på de kommende år. Temaerne er: Kultur og livskvalitet, Kulturelt aktive børn og unge, Kulturelle mødesteder og Kreativitet og netværk.