Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Ann Rubæk-Nielsen ny chef for Børn og Familie

Ann Rubæk-Nielsen ny chef for Børn og Familie

29-09-2020

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på Ann Rubæk-Nielsen som ny centerchef for Center for Børn og Familie. Hun har siden juni måned 2020 været konstitueret i stillingen som centerchef efter, at Anders Fløjborg forlod jobbet efter gensidig aftale.
ann rubæk-nielsenopløft3.jpg
Ann Rubæk-Nielsen er uddannet pædagog, men har gjort ledelse til sin disciplin og har således en diplom i ledelse, samt to master uddannelser. Én i offentlig ledelse og én i professionel kommunikation. Hun har derudover 12 års erfaring med ledelse af ledere og en langvarig karriere i den offentlige sektor inden for børneområdet. 

Ann Rubæk-Nielsen beskriver sig selv som en dialogbaseret, engageret og inddragende leder med et positivt sind. Tillid, meningsdannelse og tværgående samarbejde fylder for hende, og så er hun god til at se nye muligheder og løsninger og mod til at bringe dem i spil.

Servicedirektør, Trine Dorow siger:

"Med dette stærke, teoretiske og faglige fundament og mit indledende kendskab til Anns ledelsesstil føler jeg mig sikker på, at Ann er den rette til at føre Center for Børn og Familier videre. Både når det handler om at videreføre de mange spændende og ambitiøse projekter, der er søsat i centeret med Anns medvirken, men også når vi taler om den helt nære drift tæt på, og sammen med, ledere og medarbejdere på børne- og ungeområdet. 

Ann Rubæk-Nielsen bor på Bornholm sammen med sin familie.