Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder BUM 2020 - uddannelsesmessen er aflyst

BUM 2020 - uddannelsesmessen er aflyst

28-09-2020

Det er med stor beklagelse, at Styregruppen bag Bornholms UddannelsesMesse (BUM) ser sig nødsaget til at sende denne meddelelse om, at BUM 2020 aflyses.

"Hvor meget vi end gerne ville give de bornholmske udskolingselever denne oplevelse, må vi desværre sande at det ikke har været muligt at finde et koncept, som alle involverede parter kunne se sig selv i; tiden er bare ikke den rette til at samle 1200 elever og forældre på tværs af skoler til en uddannelsesfest" siger Gitte Svart, leder af Ungeporten.

På styregruppens vegne udtaler Gitte Svart: "Vi er kede af at de bornholmske unge endnu engang må se en aktivitet aflyst - dem har der desværre været alt for mange af. Vi er kede af at de bornholmske unge går glip af netop BUM i forhold til at blive udfordrede, nysgerrige, afklarede, inspirerede m.v. på deres valg af ungdomsuddannelse og måske endda deres karrieredrømme". Om BUM og den alternative løsning i år:

BUM har i en årrække været fyrtårnet i Uge 47. En uge der på mange af de bornholmske skoler står i Uddannelse og Job undervisningens tegn. Og for at alt nu ikke skal blive til aflysninger, så vil der nu blive arbejdet stenhårdt for at få etableret endnu flere undervisningstilbud og -forløb til skolerne i Uge 47. Disse tilbud vil der nu også kunne plukkes af om torsdagen i Uge 47, hvor BUM traditionelt har været afholdt. Forhåbentlig kan disse tilbud også være med til at give de bornholmske udskolingselever nogle rigtig gode oplevelser, som de kan blive klogere af – klogere på sig selv og klogere på deres egne valg.