Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Bliv afhængig af naturen i stedet for nikotin

Bliv afhængig af naturen i stedet for nikotin

13-04-2021

Chancen for at blive røgfri er op til fem gange større, hvis du får hjælp til dit rygestop, og du har nu muligheden for at kickstarte dit rygestop ved at deltage på vores rygestopkursus, som foregår i naturen. Her kombinerer vi rygestop med gåture i den smukke Bornholmske natur.

Kurset afholdes for en gruppe på 6-8 deltagere og ledes af en professionel rygestoprådgiver. Næste kursus begynder tirsdag den 4. maj i tidsrummet 11.00-13.00 og forløber over 6 uger. Jeres fælles mødested er Hvide Hus i Hasle på Fælledvej 98, 3790 Hasle.

Du skal ikke være røgfri, når du starter på kurset. Der aftales en fælles stopdato sammen med rygestoprådgiveren og de andre deltagere.

Nogle af de emner I vil komme omkring på kurset er:
Rygning og afhængighed, sundhed og velvære, motivation, identitet og følelser, forebyggelse af tilbagefald, opbakning, fremtid og håndtering.

Tilmelding og praktisk information
Du tilmelder dig ved at skrive til: rygestop@brk.dk
Tilmeldingen lukker den 27. april kl. 12.00. I mailen oplyser du dit navn og telefonnummer. Efterfølgende vil du blive ringet op af en af vores medarbejdere, som vil sikre, at du bliver tilmeldt holdet.  

Det er aldrig for sent at stoppe med at ryge, og der er altid hjælp at hente.
Vil du vide mere om vores tilbud, kan du altid læse mere på brk.dk/rygestop