Billede af Winni
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Borgmesteren inviterer alle til at sætte sig et grønt mål

Borgmesteren inviterer alle til at sætte sig et grønt mål

04-12-2017

Kom og mød borgmester Winni Grosbøll til en snak om Bright Green Island, grøn omstilling og "mit bornholmermål". Det foregår i Kvickly Nexø og Rønne tre dage i december.

Bright Green Island handler også om den helt almindelige hverdag, og det er den, der er i fokus i december, hvor borgmester Winni Grosbøll inviterer alle bornholmere til at sætte sig et "bornholmermål".

"Mit bornholmermål" er den enkelte bornholmers bidrag til at gøre Bornholm til en bæredygtig grøn ø, fordi ethvert skridt gør en forskel i det store billede. Det kan være at spare på strømmen, kompostere køkkenaffaldet, købe lokale fødevarer eller noget andet, der giver mening for miljøet og ofte også pengepungen.

Kom og få inspiration til at finde dit bornholmermål og stil borgmesteren dine spørgsmål om Bright Green Island:

Fredag den 8. december fra 9-11 i Kvickly i Rønne / Snellemarkcentret

Lørdag den 9. december fra 10-13 i Kvickly i Nexø

Tirsdag den 19. december fra 9-12 i Kvickly i Rønne / Snellemarkcentret

Vi har materiale med, så du kan skrive dit bornholmermål ned, få taget et billede sammen med det, og vi kan også hjælpe dig med at lægge det op på Bright Green Islands Facebook-side og hjemmeside, hvis du har lyst til at dele.

Allerede nu kan du læse om "Mit bornholmermål", se andres mål og finde inspiration i de ti gode råd til en grønnere hverdag "Ti grønne skridt" på hjemmesiden www.brightgreenisland.dk Følg også med på Bright Green Islands side på Facebook, hvor vi løbende lægger materiale ud.

Vi glæder os til at se dig i Kvickly i december!