Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kinesisk erhvervsdelegation besøger Bornholm

Kinesisk erhvervsdelegation besøger Bornholm

06-06-2018

Torsdag og fredag besøger en kinesisk erhvervsdelegation Bornholm for at hente inspiration til at skabe deres egen bæredygtige Bright Green Island på øen Chong Ming Island uden for Shanghai.

I alt besøger seks kinesiske erhvervsrepræsentanter i de kommende dage Bornholm for at hente inspiration til deres arbejde med at udvikle øen Chong Ming Island til en bæredygtig og økologisk ø. Øen er omkring 80 km lang og 18 km bred og har et mål om at gå fra 650.000 til 800.000 indbyggere.  Kineserne og ø-projektet er en del af Kinas næststørste fødevareproducent Bright Food Group. Kineserne har selv opsøgt Bornholm og betaler selv udgifterne ved besøget.

Kineserne er optaget af den grønne omstilling som Bornholm har foretaget over de sidste år. Både i det offentlige via Bright Green Island og i det private, hvor der er kommet fokus på at omstille til økologisk produktion samt på brugen af lokale råvarer.

Bornholms Regionskommune er vært for delegationen, og viceborgmester Anne Thomas vil følge den på dens mange planlagte besøg rundt på øen. Blandt steder der besøges er Bornholms Landbrug, Svaneke Bryggeri og Lehnsgaard.

Yderligere information:

Louise Groth-Michelsen, Specialkonsulent Center for Erhverv, Byg og Sekretariatet.

Mail: louise.groth.michelsen@brk.dk mobil: 3018 2190.

Jacob Munch Jensen, administrativ medarbejder BRK

Mail: Jacob.munch.jensen mobil: 2979 3379.