Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Bornholm skruer op for PCR-test i de kommende dage

Bornholm skruer op for PCR-test i de kommende dage

02-06-2021

Bornholm skruer de næste dage op for PCR-test for at finde eventuelle ikke opdagede smittekæder

På anbefaling fra Styrelsen for Patientsikkerhed skruer Bornholm i de næste dage op for kapaciteten af PCR-test, og opfordrer alle bornholmere (over 12 år), der har været sammen med andre i tiden fra pinsen og frem til nu om at lade sig PCR-teste (den i halsen), hvis de ikke er allerede er blevet det. Opfordringen gælder også alle, der har været gæster på øen i den periode. Anbefalingen fra Styrelsen for Patientsikkerhed kommer, da der på Bornholm har været smitteudbrud med en særlig variant af Corona-virussen.

Det er vigtigt at understrege, at det smitteudbrud, der har været på øen med den særlige variant, er der fuldstændig styr på nu, og det er blevet hurtigt inddæmmet og alle procedurer er fulgt. Ved alligevel at opfordre alle til at lade sig PCR-teste forventer Styrelsen for Patientsikkerhed at kunne gennemføre en screening og dermed finde eventuelle nye, endnu ikke opdagede smittekæder. Denne ekstra testindsats gennemføres også netop nu, fordi Bornholm står overfor det kommende Folkemøde og ser ind i en sommer, hvor mange gæster kommer til øen.

Her kan man torsdag 3. juni og fredag 4. juni få foretaget en PCR-test uden forudgående at skulle bestille tid.

Rønne Hallen, Torneværksvej 1, 3700 Rønne
Torsdag kl. 09.00-18.00.
Fredag kl. 07.00-12.00.

Og i …

Klemensker Hallen, Stadionvej 4, 3782 Klemensker
Torsdag kl. 09.30-18.00.
Fredag kl. 07.00-12.00.

Det er fortsat muligt at få foretaget PCR-test med tidsbestilling i Rønne, Nexø, Klemensker og Aakirkeby. Tidsbestillingen sker som normalt via hjemmesiden: Coronaprover.dk