Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Center for Psykiatri og Handicap skal have ny chef

Center for Psykiatri og Handicap skal have ny chef

28-01-2020

Chef for Center for Psykiatri og Handicap, Michael Hansen Bager har opsagt sin stilling, til fordel for en tilværelse som selvstændig ledelsesrådgiver. Kommunen vil straks gå i gang med at finde en dygtig afløser, der kan fortsætte og videreudvikle kommunens velkørende center.

Chef for Center for Psykiatri og Handicap, Michael Hansen Bager har besluttet at opsige sin stilling i Bornholms Regionskommune efter syv et halvt år. I stedet skal han være selvstændig ledelsesrådgiver i egen virksomhed.

Michael Hansen Bager har været ansat i Bornholms Regionskommune siden 2005, hvor han var faglig leder af HR-afdelingen. Senere var han i fem år chef for Borgercenteret, før han i 2012 tiltrådte som chef for det center, som han nu forlader.

Michael Hansen Bager siger: 

"Det var med stor ydmyghed jeg blev chef på psykiatri og handicapområdet og ydmygheden over for de mange bornholmere der har ondt i livet er endnu større, med den indsigt jeg har fået gennem årene. Vi har forsøgt at støtte borgerne, så de kan lykkes i livet på deres egne præmisser og mange er heldigvis lykkedes. Vi har hovedsageligt løftet vores indsats ved at fokusere på uddannelse af vores medarbejdere og insisteren på, at vi er bedst i fællesskab. Det er jeg sikker på, at de dygtige ledere og medarbejdere i hele centeret vil holde fast i. Jeg glæder mig helt vildt til en ny rolle som rådgiver, hvor jeg kan få lov at inspirere gennem at videregive min viden og erfaring om ledelse".

Det er med beklagelse, at servicedirektør Trine Dorow har modtaget Michael Hansen Bagers opsigelse som chef for kommunens Center for Psykiatri og Handicap. Hun siger:

"Michael Hansen Bager er en højt værdsat chef i Psykiatri og Handicap, ligesom han i den fælles chefgruppe har bidraget med gode løsninger og værdifuldt arbejde for hele kommunen. Senest i forhold til arbejdet med ledelseskommissionens anbefalinger. Michael er kendt for at holde fokus på kvaliteten over for borgerne og for at insistere på, at nogle af de mest sårbare borgere på Bornholm også har ret til et godt og værdigt liv. Det har resulteret i spændende og værdifulde løsninger for de borgere, der er i kontakt med psykiatri- og handicapområdet. Jeg vil ønske Michael held og lykke og alt det bedste fremover og sige ham en stor tak for det kæmpe engagement, han har lagt i Bornholms Regionkommune. Han efterlader en robust organisation med høj trivsel blandt medarbejdere og ledere, en høj faglighed og en drift der er i balance."

Michael Hansen Bager stopper i stillingen ved udgangen af februar 2020, og kommunen vil hurtigst muligt gå i søgning efter en stærk afløser for ham.