Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Corona: Her kommer de nye testmuligheder

Corona: Her kommer de nye testmuligheder

26-02-2021

Som følge af at Bornholm åbner øen mere op for både elever og erhvervsliv, er der nu etableret yderligere testtilbud rundt omkring på øen.

Der er både tale om kviktest til studerende på ungdomsuddannelserne, flere nye teststeder med både kviktest (podning i næsen) og PCR-test (podning i halsen).

Det er Region Hovedstadens Akutberedskab, som står for centrene, og herfra siger vicedirektør Kirstine Vestergård Nielsen:

"Med genåbningen af Bornholm står vi overfor en stor testopgave. Anbefalingen fra sundhedsmyndighederne er, at alle bornholmere bliver testet en gang om ugen. Vi udvider allerede vores testkapacitet fra weekenden, og fra mandag (1.3.) åbner vi også flere nye teststeder. Det er dog vigtigt at sige, at ikke alle bornholmere kan blive testet på én og samme dag. Men vi har mange tider og tilbud i flere byer, og vi justerer og evaluerer løbende, så alle borgere får let til test. Hold øje med hjemmesiden over Covid-19 teststeder, som opdateres i takt med, at der sker nyt i forhold til åbningstider og steder".

Her kan du få PCR-test (den i halsen) - kræver tidsbestilling

  • Øget kapacitet i testcenteret på Ullasvej 39 c, overfor Hospitalet i Rønne, får op til 1.800 daglige tider.
  • Fast PCR-tilbud i Klemensker Klemenskerhallen, Stadionvej 4, 3782 Klemensker – tirsdag, torsdag og lørdag, kl. 10-16.
  • Fast PCR-tilbud i Nexø, Nexø bibliotek, Kildestræde 20 mandag, onsdag, fredag og søndag, åbningstid 10.00-16.00. Tidsbestilling nødvendig – kapacitet 500.

Gå til tidsbestilling via Coronaprover.dk

KVIKTEST (den i næsen) kræver ikke tidsbestilling
Kviktest sker i samarbejde med den private leverandør Copenhagen Medical.
Særligt tilbud udelukkende til elever og studerende på Campus Bornholm, Minervavej 1, 3700 Rønne, så de kan blive testet to gange om ugen. Åbningstid mandag til fredag. kl. 08.00-16.00.

Nyt kviktestcenter i Nexø, Møbelfabrikken, Gl Rønnevej 17 A, 3730 Nexø, med en kapacitet på 1.000 med opskalering til 1.500. Åbningstid kl. 08.00-20.00 alle dage

Pop-up centre i tre byer, kl. 08.00-16.00:

    • Allinge - mandag, tirsdag og onsdag.
    • Gudhjem – torsdag og fredag.
    • Svaneke – lørdag og søndag.

Kviktestcenteret i Søndermarkshallen i Rønne, som er drevet af Falck, har fortsat åbent alle dage kl. 8.00-20.00.

På denne side finder du alle regionens teststeder. Listen bliver løbende opdateret: