Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Espen Fossar Andersen stopper som skolechef

Espen Fossar Andersen stopper som skolechef

28-05-2019

Private forhold har fået Espen Fossar Andersen til at opsige sin stilling som skolechef i Bornholms Regionskommune. Kommunen vil straks gå i gang med at finde en stærk afløser, der kan fortsætte den gode udvikling, som folkeskolerne er i.

Espen Fossar Andersen starter i stedet for den 1.7 som Sektorchef for Dagtilbud og Skole i Lolland Kommune. Han kom til Bornholm, som ny skolechef efter Steen Ebdrup, i oktober 2018.

Kommende servicedirektør, Trine Dorow beklager Espens beslutning, da han på kort tid har formået at komme godt ind i jobbet og opbygge et stærkt samarbejde med både skoleledere, faglige organisationer og tværgående samarbejdspartnere.

"Espen har på kort tid sat et meget positivt aftryk rundt omkring sig, og det er rigtigt ærgerligt, at vi må sige farvel til ham efter så kort tid. Jeg vil dog ønske ham held og lykke og alt det bedste fremover og sige ham en tak for det engagement, han nåede at kaste ind i arbejdet med de bornholmske folkeskoler. Vi vil hurtigst muligt gå i søgning efter en stærk afløser for Espen Fossar Andersen."