Skip Navigation LinksBRK Nyheder Fars store maddag

Fars store maddag

12-06-2017

Forum for mænds sundhed sætter manden som far på dagsordenen og som tema i uge 24 - Men’s health week 2017 og i tiden derefter.

Forum for Mænds Sundhed og Fars køkkenskole har i samarbejde taget initiativ til fars store maddag, der foregår i den internationale sundhedsuge for mænd. Fars store maddag er en ny national festdag, hvor fædre og børn over hele landet laver dejlig mad sammen og hygger sig.
Det handler om sundhed både i form af lækker mad, socialt samvær og sjove oplevelser. Over alt i Danmark skal der skrues op for mandehørmen og hyggen.
Fars store maddag på Gaarden
Bornholms Regionskommune og Gaarden – Bornholms Madkulturhus har inviteret til Fars store maddag på Gaarden tirsdag den 13. juni i tidsrummet 16.30-19.30, hvor vi fejrer Fars store maddag med mad over bål.
Gaardens dygtige folk vil give fif og fiduser til at lave mad over bål med bornholmsk islæt og guider alle igennem til at få en god oplevelse. For ligesom på Fars Køkkenskole vil der være fokus på madglæde, samvær og sjove oplevelser.
Således bliver der mulighed for at lave bålmad sammen med nogen man holder af, til nogen man holder af, - for mødre og søskende er inviteret til at komme og spise med, når maden er klar.
Menuen er enkel og velkendt men med små twist af vilde urter og lokale smage.

Arrangementet er fuldtegnet – 20 fædre og børn er tilmeldt og der er desværre ikke plads til flere.
Da der har været stor interesse på arrangementet gentager vi måske succesen senere på året.

Fakta:
Der er undersøgelser, der peger på, at mænd, der er engagerede i deres børn, har bedre sundhed end mænd generelt. Der er undersøgelser, der peger på, at der er færre skilsmisser i familier, hvor ansvaret for børnene deles (fra hjemmesiden Mens health week).