Oprakte hænder
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Fokus på frivillighed i uge 39

Fokus på frivillighed i uge 39

15-09-2017

Der holdes åbent hus på en række plejehjem og kulturhuse i uge 39, hvor borgere, som optakt til Danmarks frivillighedsdag Frivillig Fredag, for mulighed for at opleve de rammer hvor man som frivillig kan være med til at skabe glæde i meningsfulde fællesskaber.

Frivillig Fredag fejres den 29. september kl. 13- 17 i Aakirkebyhallerne med Frivillig Forum Bornholm og Fondsmessen. Dagen byder bl.a. på seminarer om frivillighed og viden om muligheder for økonomisk støtte til frivillige foreninger gennem fonde og puljemidler.

Onsdag 27/9
kl. 14.30 - 16.00

Plejecenter Klippebo

Klippevænget 1, Gudhjem

 

Vi synger fællessang, og der vil blive fortalt historie, samtidig med at vi drikker kaffe og spiser dejlig kage. Kom og vær med! Klippebo har plads til flere frivillige og nye aktiviteter.

 

Torsdag 28/9
Kl. 16.00 - 17.00

Plejecenter Nørremølle

Paradisvej 68, Nexø

 

Vi holder informationsmøde i dagscentrets palmehave, om muligheden for at skabe en kreds af frivillige, der vil tilbyde forskellige aktiviteter for vores beboere fx drikke kaffe, gå ture, hjælpe i haven. Byd gerne ind med ideer!

 

Torsdag 28/9
Kl. 19.00 - 21.00

Sprogcenteret
Sandemandsvej 11, Rønne

 

Få en rundvisning af kursister på sprogcentret og hør en frivillighedsmedarbejder fra integrationsafdelingen i BRK fortælle om integration og frivillighed. Frivillige fortæller om at være frivillig i sprogcentret, mens en underviser fortæller om de foreløbige idéer til aktiviteter på skolen. Kom og hjælp os med at finde på nye ideer til aktiviteter. Vi byder på kaffe og kage.

 

Torsdag 28/9
Kl. 19.00 - 21.00

Kulturhuset
Vennepunktet
Østergade 54, Rønne

 

Kulturhuset hos VENNEPUNKTET i Østergade har arrangementer hver torsdag aften. En del af arrangementerne gennemføres med hjælp fra frivillige både udenfor Kulturhuset og fra husets egen brugerskare.

Uge 38. d. 21.9 har vi har vi åbent hus til et Multikulturelt Rum med bl.a. spændende smagsprøver på snacks og kager fra forskellige lande.

I frivilligugen uge 39. d. 28.9 har vi åbent hus og spilleaften med alle mulige spil lige fra bordtennis, bordfodbold, dart, wii til kortspil og brætspil. 

Kunne du tænke dig at være frivillig i Kulturhuset, så kom og vær med og få en snak med nogle af de frivillige.

 

Fredag 29/9
kl.10.00 - 12.00

 

Plejecenter Aabo

Nygade 40, Åkirkeby

 

Vi inviterer til åbent hus hvor vi med æbler som tema, skræller og bager æblekager som et eksempel på, hvad der sker på Aabo. Kom og vær med og bidrag gerne med nye ideer til aktiviteter.

 

Fredag 29/9

Kl. 10.00 – 12.00

Plejecenter Snorrebakken

Snorrebakke Allé 2, Rønne

Kom og prøv en cykeltur med vores Rickshawcykler. Du har måske hørt om Cykling Uden Alder – hvor du som frivillig cykelpilot kan du være med til at skabe glæde og indhold for beboerne ved at tilbyde en cykeltur ud i det blå og vind i håret.

 

frivlligfredag.png