Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Har du en god forretningside for brugte mursten

Har du en god forretningside for brugte mursten

21-10-2019

Projektet BYG360° har reddet 41 tons fine gamle mursten til genbrug fra den første nedrivning af en ejendom. Disse mursten vil BYG360° gerne donere til en person eller virksomhed, der har en forretningsidé, som kan hjælpe Bornholm med at komme et lille skridt videre mod den grønne omstilling.

Der skal i BYG360° gennemføres yderligere to til tre nedrivninger af ejendomme. BYG360° forventer derfor ved årsskiftet at have tredoblet mængden af mursten. Der følger ingen form for økonomisk tilskud med.

Krav og vilkår til din ide
Idéen skal bidrage til at få et marked for genbrugte materialer i gang – der skal således være et forretningsmæssigt potentiale i idéen.

2. Idéen skal omfatte alle projektets mursten, som overtages som beset. Du skal selv sørge for pålæsning og transport fra lager i Rønne.

3. Oplysninger om forretningsmodellen og løbende resultater skal deles med BYG360°, således at data kan indgå i projektets samlede resultater.

 
Procedure for udvælgelse
Idéen vil blive vurderet af projektets styregruppe, som er sammensat af repræsentanter fra Bornholms Regionskommune, BOFA og LAG Bornholm, med hjælp fra Business Center Bornholm. Parametre for udvælgelse: 1. Langsigtet forretningspotentiale. 2. Cirkularitetsgrad, med fokus på lokale løsninger/partnerskaber.

Du vil få svar senest onsdag 20. november, og herefter holdes et møde med henblik på en skriftlig aftale. Først når aftalen er underskrevet vil partnerskabet være bindende for begge parter. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Rocío Paniagua Jensen på 30181364.

Sådan søger du ...
Send en ansøgning på maksimum to sider med en kort beskrivelse af din gode ide, forretningsmodellens overordnede økonomiske tal og beskrivelse af, hvordan dine/jeres kompetencer spiller ind.

Ansøgningen skal sendes til BYG360° senest onsdag 6. november 2019 kl. 12.00 via mail til: Rocio.Jensen@brk.dk

Opdateret: NB! DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT KOMME MED FORSLAG - DER ER FUNDET EN PARTNER TIL BRUGEN AF MURSTENENE!

Om BYG360°
BYG360° handler om bæredygtig neddrivning og genanvendelse af materialer på Bornholm. Projektet bliver til i et samarbejde mellem bornholmske virksomheder, private husejere, BOFA og Bornholms Regionskommune. BYG360° er koblet til et projekt under Region Hovedstaden, der bidrager med ekspertviden fra Gate21, Roskilde Universitetscenter og Concito.
BYG360° er støttet af LAG Bornholm, Landdistriktspuljen, Region Hovedstaden og Bornholms Regionskommune. Projektet understøtter Bright Green Island visionen og Bornholmermålene.

bornholmermål.png