logo fars køkkenskole
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Invitation til Fars Køkkenskole i Rønne

Invitation til Fars Køkkenskole i Rønne

15-09-2017

Bornholms Regionskommune inviterer fædre og deres børn, der går i 2., 3. eller 4. klasse til Fars Køkkenskole. Hvis far ikke har mulighed for at deltage, kan barnet følges med bonusfar, onkel eller bedstefar, men det er kun for mænd og børn.

Man mødes og laver mad sammen en gang om måneden fra oktober 2017 til februar 2018 fra kl. 16.20-19.00.

Sjove og dygtige undervisere sætter gang i køkkenløjerne, hvor fædre og børn laver god, sund mad på en sjov måde. Alle kan være med uanset om man aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden. De dygtige kokke skal nok guide alle igennem køkkenjunglen, så alle går fra Fars Køkkenskole med en god oplevelse.

Fars Køkkenskole tilbydes nu på Åvangsskolen i Rønne med opstart tirsdag den 10. oktober 2017.

Er I interesseret, så send en mail til Nina.Povlsen@brk.dk med oplysninger om navn på far og barn/børn og klassetrin, adresse, mailadresse samt telefon. Herefter modtager I en mail med svar på, om I er optaget. Der  er plads til 12 fædre og 12-15 børn på hvert hold og der bliver optagelse efter først til mølle princippet.

Man kan læse mere om projektet på www.farskoekkenskole.dk . For yderligere oplysninger se på www.brk.dk  eller kontakt Nina Povlsen, tlf. 56 92 12 92.

Fortsætterhold på Gaarden

For jer, der har deltaget på Fars Køkkenskole, tilbydes et fortsætterhold på Gaarden med start
mandag den 30. oktober 2017 kl. 16.30. Tilmelding og flere oplysninger på www.Gaarden.nu