Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Invitation til virtuelt borgermøde om udviklingen af Søndre Løkker i Rønne Syd

Invitation til virtuelt borgermøde om udviklingen af Søndre Løkker i Rønne Syd

08-12-2020

Mandag den 14. december kl. 18.30-20.00 inviterer Bornholms Regionskommune til virtuelt borgermøde om udviklingen af Søndre Løkker, der er et kommende byudviklingsområde i Rønne Syd. Borgermødet er på Skype grundet Corona-smitte.

På mødet vil medarbejdere fra regionskommunen fortælle om planerne for områdets udvikling og resultaterne fra de gennemførte undersøgelser af forekomsten af markfirben. Efter oplæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål og komme med sine eventuelle kommentarer.

Økonomi-, Erhvervs og Planudvalget bliver orienteret på deres møde den 9. december om planer og proces for udvikling af området. I den forbindelse er der adgang til uddybende materiale om udviklingen af området på den offentlige dagsorden til udvalgsmødet. Dagsorden finder man på brk.dk

sdr. løkker lav opløsning.jpg
Stort kort til download 

Sådan tilmelder du dig
For at deltage i det virtuelle møde, som afholdes via Skype, skal man tilmelde sig mødet på følgende mailadresse: plan@brk.dk. Herefter vil man få tilsendt et link og en vejledning til at logge sig på mødet. På dagen for mødet vil der være en medarbejder tilstede online kl. 13.00-15.00, som vil bistå med at få teknikken til at fungere. Dette vil være beskrevet i den vejledning, som man får tilsendt ved tilmelding.

Da det er det første virtuelle borgermøde Bornholms Regionskommune afholder, undskylder vi på forhånd, hvis der skulle være tekniske udfordringer.

En opsamling af dialogen på borgermødet vil blive fremlagt for politikerne i forbindelse med deres behandling af planerne for området på møderne i henholdsvis Natur-, og Miljøudvalget, Økonomi-, Erhvervs- og Planudvalget samt Kommunalbestyrelsen i januar 2021.