Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Kommunen skal have ny skolechef

Kommunen skal have ny skolechef

29-11-2022

Kommunens nuværende skolechef Trine Schloss Pedersen har fået nyt job i Gribskov Kommune. Jagten på en ny skolechef indledes hurtigst muligt. Indtil da konstitueres skoleleder på Kongeskærskolen, Kasper Winstrup Johansen i jobbet som skolechef.

Efter tre år på posten som chef for de bornholmske grundskoler har Trine Schloss Pedersen takket ja til et nyt job som chef for dagtilbud og skoler i Gribskov Kommune. Udsigten til at komme tættere på sin familie har været udslagsgivende for hendes beslutning.

Trine Schloss Pedersen siger:

"Det er bestemt ikke uden vemod, at jeg forlader stillingen som skolechef her på Bornholm. Jeg har været umådelig glad for at være her og for at arbejde sammen med gode folk om et væld af både spændende og vigtige opgaver. Jeg har pendlet en del, og det har også været helt fint, men jeg har måttet lytte til, at jeg savner min familie på Sjælland. Jeg kan på det varmeste anbefale jobbet som skolechef på øen og håber, at der bliver rift om stillingen."

Ud over at få skolerne godt igennem Corona-krisen, som sendte børn og voksne hjem bag skærmene, har Trine Schloss Pedersen også haft et stærkt fokus på at løfte kvaliteten i undervisningen og på at skabe fællesskab mellem folkeskolerne gennem projektet Fælles Folkeskole Bornholm.

Velfærdsdirektør, Trine Dorow siger:
"Trine skal have tusind tak for et godt samarbejde. Hun har fået sat retning på arbejdet med at bringe mere kvalitet ind i skolerne, så vi nu er rigtigt godt på vej med at løfte dem. Trine tænker kreativt, er engageret og har ofte overraskende perspektiver på tingene, det har vi sat pris på også i chefgruppen, hvor hun har været en inspirerende lederkollega."

Trine Schloss Pedersen stopper som skolechef på Bornholm med udgangen af året, og Center for Skole vil hurtigst muligt gå i søgning efter en ny skolechef. Indtil der er fundet en ny på posten, har Kasper Winstrup Johansen, leder på Kongeskærskolen i Allinge indvilget i at tage over som konstitueret skolechef. Center for Skole er gået i gang med at undersøge, hvordan man bedst understøtter ledelseskræfterne på skolen i perioden, hvor Kasper er konstitueret.


Trine Schloss Pedersen - 4-800px.jpg


Skolechef Trine Schloss Pedersen stopper ved årsskiftet på Bornholm til fordel for et lignende job i Gribskov Kommune.