Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Lad os tælle skridt - Bornholm går sammen

Lad os tælle skridt - Bornholm går sammen

27-01-2021

Vi skal holde fast i hinanden, og dyrke fællesskabet - på afstand. Måske var det noget at samle et par venner eller et par kollegaer og deltage i Tæl skridt kampagnen?

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne, der handler om at få mere bevægelse, socialt samvær, sundere vaner og lidt venlig konkurrence ind i hverdagen.

Vanen tro er der landsdækkende præmier på spil på i alt 40.000 kr. Der trækkes lod blandt de hold, der i gennemsnit går 10.000 skridt pr person min. 8 ud af kampagnes 14 dage.

Årets første Tæl Skridt kampagne starter på mandag 1. februar og slutter søndag 14. februar.  

Mindre kan også sagtens gøre det
For mange af os kan 10.000 skridt være svært at nå, især hvis man har et stillesiddende arbejde, men alle skridt tæller, og det vigtigste er være med og at få gået og bevæget sig i løbet af dagen. Derfor vil Bornholms Regionskommune i år - i særdeleshed - opfordre alle til at være med uanset form eller tidligere deltagelse. I kan sagtens være på hold og deltage i konkurrencen sammen, selvom I går hver for sig.

Hvad kræver det? Det er faktisk ganske nemt, bare følg disse 3 skridt:

  1. Saml et hold på min. 3 personer, og udnævn en holdkaptajn.
  2. Holdkaptajnen tilmelder jeres hold på her på Tæl skridts hjemmeside.   
    Det koster 70 kr. pr deltager (uden moms) at være med i første runde. For hver kampagne I er med, bliver det billigere. Læs mere her
  3. Log ind på din profil på hjemmesiden og indtast dine skridt. Det kan også gøres ved at sende en SMS, hvis du har registreret dit telefonnummer.

Læs mere og få inspiration til hvordan du kan få flere skridt og mere bevægelse ind i hverdagen på Tæl skridts hjemmeside Klik her eller gå på Tværgående Sundhedsteams instagramprofil @bornholmforlivet. Del meget gerne billeder fra dine gåture med #bornholmgårsammen.

Vi håber, at I er mange bornholmere, som har lyst til at komme ud i den friske bornholmske natur og få nogle skridt i benene.

Måske vi netop nu, mere end nogensinde før, har brug for at være med!