Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Nominerede til kultur- og idrætsprisen 2019 søges

Nominerede til kultur- og idrætsprisen 2019 søges

30-09-2019

Hvem skal modtage Bornholms Regionskommunes kultur- og idrætspris 2019? Send os dit forslag senest 18. oktober kl. 12.00 og vær med til at hædre det bornholmske kultur- og idrætsliv

Job-, Udviklings- og Fritidsudvalget uddeler igen i år Bornholms Regionskommunes kultur- og idrætspris på maks. 10.000 kr. Kender du en person, forening eller organisation, som du mener, har ydet en stor indsats for kultur- og/eller idrætslivet på Bornholm, så har du nu mulighed for at indstille en af dem til årets pris.

Skriv en begrundet indstilling på maks. ½ A4 side og send den til kf@brk.dk eller Fritid og Kultur, Ullasvej 17, 2. sal, 3700 Rønne senest 18. oktober 2019 kl. 12.00. Husk at angive navn og kontaktoplysninger på dig selv og på den person eller forening m.v., som du indstiller.

Bornholms Regionskommunes kultur- og idrætspris uddeles for at anerkende personer, foreninger og organisationer, som har ydet en ekstraordinær indsats for det bornholmske kultur- og idrætsliv og for at give dem mulighed for at dygtiggøre sig yderligere. Enhver borger, forening, organisation eller institution på Bornholm kan indstille en kandidat til årets pris.

Job-, Udviklings- og Fritidsudvalget udpeger en eller flere prismodtagere på udvalgets møde i november. Prisoverrækkelsen finder sted i forbindelse med en offentlig reception fredag 15. november 2019 på NaturBornholm i Aakirkeby.

Læs om Bornholms Regionskommunes kultur- og idrætspris på brk.dk