Medlemmer af byggeudvalget
Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Plejecentret i Hasle har fået navn

Plejecentret i Hasle har fået navn

16-05-2018

Det kommende plejecenter i Hasle har nu fået sit navn, efter at alle på øen har kunnet byde ind. Flere end 20 navne var i spil, da byggeudvalget skulle træffe en afgørelse.

Målet for byggeudvalgets medlemmer var, at finde et navn som ikke er by-bestemt, ikke knytter sig til den specifikke egn, men alligevel indikerer hvor plejecentret ligger. Plejecentret skal være hele øens, og derfor var det vigtigt for byggeudvalget at gå uden om de navne, der koblede centret specifikt til Hasle eller egnen. Og det skulle nok også være muligt at løse den opgave, da der var indkommet flere end 20 bud på navne.

Byggeudvalgsformand, Andreas Ipsen (V) siger:
”Vi takker alle, der har gjort sig den umage med at komme med bud på navnet til det kommende plejecenter. Det har været dejligt at mærke, at interessen er tilstede blandt borgerne. Og opgaven var ikke helt let, men vi blev alle enige om, at det nye centers navn er: Plejecentret Bykær”.

Byggeudvalget træf beslutningen i slutningen af et af deres ordinære møder, hvor de løbende samles for at følge processen med byggeriet. Ud over formanden Andreas Ipsen (V) medlem af kommunalbestyrelsen består udvalget af: Bjarne Freund-Poulsen driftschef i BRK Ejendomme- og Drift, Birgit Mortensen ældrechef i BRK, Lene Olsen plejecenterleder BRK, Pia Juul Hansen leder af Hjælpemidler BRK, Kirsten Wendell (A) medlem af kommunalbestyrelsen, Louise Villensteen Toft fra GPP Arkitekter, Kjeld Knudsen fra GPP Arkitekterne og Kim Eilif Rasch Pedersen, leder af Ejendomsservice BRK.
Byggeriet forventes at stå færdigt i efteråret 2021.