Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Så kan der søges penge til frivilligt socialt arbejde

Så kan der søges penge til frivilligt socialt arbejde

11-10-2018

Er I en frivillig social forening, der mangler penge fx til jeres aktiviteter, drift, kurser eller lignende, eller er I en gruppe mennesker, der ønsker at starte en ny frivillig social forening, så har I mulighed for at søge § 18 midler.

En frivillig social forening er defineret ved at være en forening, der er oprettet med det formål, at forebygge eller afhjælpe et socialt eller sundhedsmæssigt problem.

I år er fristen for at søge § 18 midler den 7. november. Vær opmærksom på, at der kun kan søges § 18 midler én gang om året fra Hovedpuljen.

Find de nye retningslinjer og ansøgningsskema til § 18 her støtte til frivilligt socialt arbejde 

Da der er stor efterspørgsel efter § 18 midlerne, anbefales at I også søger andre puljer og fonde. Læs om mulighederne i Puljeguiden: www.puljeguiden.dk og om Satspuljemidlerne: www.sum.dk. Ved behov for hjælp til den form for ansøgning kan konsulent i Bornholms Regionskommune, Niels Chresten Andersen kontaktes på tlf. 56 92 13 03 eller mail Niels.Chresten.Andersen@brk.dk

Har I brug for vejledning omkring § 18 midler, er I som altid velkomne til at kontakte frivillighedskonsulent Birgitte Eybye på tlf. 56 92 60 56 eller mail Birgitte.Eybye@brk.dk