unge mennesker
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Spændende fritidsarbejde

Spændende fritidsarbejde

15-11-2017

Vi søger studerende, der har lyst til at dygtiggøre sig indenfor spørgeskema, mundtlig formidling og notatteknik.

Hvad handler det om?

Bornholms Regionskommune, Bo42 og Steno Diabetes Center Copenhagen gennemfører i starten af 2018 en spørgeskemaundersøgelse i NordParken i Rønne. Undersøgelsens formål er at fremskaffe viden om beboernes opfattelser af sociale og trivselsrelaterede forhold i NordParken. Resultaterne har betydning for fremtiden, da øget kendskab til beboernes meninger kan bidrage til at øge trivslen og naboskabet i Nordparken.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

Det bliver din arbejdsopgave at hjælpe beboerne med at udfylde spørgeskemaer omkring trivsel og fællesskab i Nordparken. Du bliver uddannet over to eftermiddage á 3 timer, og din arbejdstid i forbindelse med spørgeskemaer er på 15 timer i alt. Du bestemmer stort set selv, hvornår du lægger din arbejdstid. Til gengæld får du et gavekort på 750 kr., og ét diplom fra Steno Diabetescenter, hvoraf det fremgår at du har opnået viden og erfaring med formidling, notatteknik og spørgeskemaer.

Hvornår:

Uddannelsen finder sted i Rønne tirsdag den 5. og onsdag den 6. december kl. 15-18.

Lyder det som noget for dig, så kontakt Nina Povlsen på Nina.Povlsen@brk.dk, telefon 56 92 12 92 eller Marianne Svendsen på Marianne.Svendsen@brk.dk telefon 56 92 12 96.