Billede af solnedgang
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Turistinformation, version 2.017

Turistinformation, version 2.017

31-01-2017

​Bornholms Regionskommune fejrede i dag frugten af en flerårig og positiv proces om fælles udvikling, målretning og styrkelse af turismen med tilhørende erhverv her på Bornholm.

Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget har stået fadder til den dialog og målretning, der nu efter godt tre års dialog og indsats i mange forskellige fora nu er mundet ud i, at Destination Bornholm fremover skal sikre og samle trådene i et nyt og styrket samarbejdet om øens turistinformation. 

Omdrejningspunkterne handler om styrket koordinering og samarbejde, fælles kvalitetssikring og øget professionalisme – og et godt samspil mellem såvel digital som personlig turistinformation.

Medierne var derfor inviteret til Landemærket 26 hvor repræsentanter for Destination Bornholm og kommunen stor til rådighed for interviews og kommentarer.

Specialkonsulent Niklas Dalsjø i regionskommunens udviklingsafdeling – der i de lidt mere omstændelige kommunale termer er 'Sekretariat for Uddannelse og Erhvervsudvikling under Center for Erhverv, Uddannelse og Beskæftigelse' på Landemærket 26 – har været kommunens tovholder og sekretær i den proces, der sikrer den kommunale forankring i og med øens nye struktur for turistinformation.

Niklas Dalsjøs arbejdsområder er erhverv og turisme, og han gav sammen med direktør for Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph, uddybende oplysninger og baggrundsstof til presse og offentlighed.

Se tv2 Bornholms dækning af begivenheden her