Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Åvangsskolen skal have ny skoleleder

Åvangsskolen skal have ny skoleleder

01-07-2022
​Thomas Mogensen, der de sidste tre år har stået i spidsen for Åvangsskolen, har valgt at fratræde stillingen som skoleleder. I stedet tiltræder han som afdelingsleder på Kildebakken.

Åvangsskolen skal derfor i søgning efter en ny skoleleder, da Thomas Mogensen, der de sidste tre år har besiddet posten, har besluttet sig for at fratræde i jobbet som skoleleder. Skolechef Trine Schloss er ked af at måtte sige farvel til Thomas i rollen som skoleleder, hun siger:

"Jeg havde meget gerne set Thomas fortsætte som skoleleder på Åvangsskolen, men jeg har respekt for hans beslutning. I stedet kan jeg glæde mig over, at han bliver i kommunens skolesystem i det, han får en ny rolle som afdelingsleder på Kildebakken." 

Indtil der bliver fundet en ny skoleleder, er der lavet en aftale om, at Kasper Johansen, der er skoleleder på Kongeskær også bliver fungerende skoleleder for Åvangsskolen med virkning fra den 1. august.

Der arbejdes nu på hurtigt at få gang i processen med at rekruttere en ny skoleleder. Håbet er, at stillingen vil være besat fra og med 1. oktober.