garderhusar
Del på facebook

Åben stald

Garderhusarregimentet og Den kongelige Stald holder Åben Stald

Mandag den 28. august 2017, kl. 18 - 20 på feltbanen ved Almegårds Kaserne

Foto: Evan Foto

 

Mandag den 28. august kl. 18.00-20.00 inviterer Gardehusarregimentets Hesteskadron og Den Kongelige Stald til åben stald og opvisning på feltbanen ved Almegårds Kaserne i Rønne. Her har du en unik mulighed for at se de flotte heste og få en snak med gardehusarerne.

Du kan også opleve Nordbornholms Køre- og Rideforening, der kommer og underholder store som små med ponylege, springopvisning, dressur og festlige indslag.

Bemærk - der er indkørsel og parkering fra Torneværksvej.

åbenstald_kort.png

 

Optakt til H.M. Dronningens besøg på Bornholm
Hesteskadronen eskorterer Dronningen i forbindelse med nytårskure, bryllupper, jubilæer, fødselsdage, sommertogter med Kongeskibet Danneborg og ved statsbesøg. Den deltager også med trompetere og opvisningshold ved utallige lejligheder over hele Danmark og i udlandet. I denne forbindelse sker det som led i H.M. Dronningens sommertogt og besøg på Bornholm den 30. august – 1. september.

Vi håber at rigtig mange har lyst til at deltage i festlighederne og se de fantastisk flotte heste, gardehusarerne i deres flotte uniformer og opleve den bornholmske deltagelse ved Nordbornholms Køre- og Rideforening.

Der er mulighed for at købe is, slik, sodavand og sandwich på stedet.

 

 

​Foto: Evan Foto