Del på facebook

Hjælpemidler

​​​​​​
Center for Sundhed og Forebyggelse, Hjælpemidler
Bornholms Regionskommunes hjælpemiddelafdeling er en del af Center for Sundhed og Forebyggelse. Hjælpemidler er beliggende Ullasvej 43, 3700 Rønne.
 

Afdelingen varetager alle opgaver inden for hjælpemiddelområdet på Bornholm herunder også hjælpemidler til turister. Derudover er afdelingen ansvarlig for indkøb af sygeplejeartikler samt sonder og sondeernæring på ældreområdet

Kontakt

Hjælpemidler kan kontaktes på telefon nr. 56 92 54 00 alle hverdage 9.00 – 11.00. Hjælpemidler kan også kontaktes via mail på adressen hjaelpemidler@brk.dk.
Indeholder din henvendelse personfølsomme oplysninger, skal du kontakte os via digital post. 
 

Hjælpemidler har ekspeditionstid alle hverdage 11.00 – 12.00 på Ullasvej 43 i Rønne. 

Hvis der er behov for rådgivning og vejledning om hjælpemidler og brugen af disse, kan der træffes aftale om dette.

Midlertidigt behov for hjælpemidler

Bornholms Hospital har også mulighed for at bevilge hjælpemidler, hvis du har behov for hjælpemidler i en kortere periode. Det kan være efter et besøg på skadestuen, ambulatoriet eller efter en indlæggelse. Hvis du har et midlertidigt behov for et hjælpemiddel, kan du kontakte Ergoterapien på Bornholms Hospital på tlf. nr. 38 67 18 00.
 
Der er indgået aftale mellem Bornholms Regionskommune og Region Hovedstaden om udlån af midlertidige hjælpemidler på vegne af Bornholms Hospital. Det vil sige, at også de midlertidige hjælpemidler udlånes fra kommunens lager. Som bornholmer får man således de samme produkter og den samme service, uanset om hjælpemidlet er bevilget af kommunen eller regionen.

 

Kontakt

Hjælpemidler 

Ullasvej 43

3700 Rønne

Telefon 56 92 54 00

hjaelpemidler@brk.dk

Brug digital post hvis din henvendelse indeholder personfølsomme oplysninger.

Vil du vide mere

Klik her for at komme til Socialstyrelsen hjemmeside.

Her kan du læse meget mere om hjælpemidler, få nyheder og råd og vejledning.