Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder BRK inviterer til dialogcafe om udviklingsplanen for Rønne

BRK inviterer til dialogcafe om udviklingsplanen for Rønne

12-03-2019

Vil du høre mere om den strategiske udviklingsplan for Rønne, og vil du give dit besyv med? Så kom forbi Kulturbutikken på fredag den 15. marts. Her vil repræsentanter fra rådgiverne og Bornholms Regionskommune fortælle om de foreløbig skitser til Rønnes fremtid.

Fredag eftermiddag vil rådgiverne blandt andet fortælle om deres perspektiver på Store Torv, forbindelserne mellem havn og by, Elværket og Dams Gaard. Alle er velkomne. Arbejdet med den strategiske udviklingsplan for Rønne blev sat i gang i december sidste år, og målet med den er, at skabe rammer for en langsigtet udvikling af Rønne. Ønsket er, at mange forskellige aktører i fællesskab arbejder frem mod at skabe en by, der er et godt sted at bo, besøge og arbejde.

Den strategiske udviklingsplan bliver udarbejdet af et team af rådgivere, som består af tegnestuen Urland, rådgivningsvirksomheden carlberg/christensen, trafikanalysefirmaet Via Trafik samt markedsanalysevirksomheden Cushman & Wakefield | RED. Planen skal være udarbejdet og behandlet i kommunalbestyrelsen inden sommer 2019. Realdania støtter økonomisk arbejdet med udviklingsplanen.

Her finder dialogcafeen sted:
Kulturbutikken, Store Torv 6, 3700 Rønne
15. marts klokken 14.00-17.00

Borgermøde onsdag 3. april

Onsdag den 3. april vil der tillige være et borgermøde om den strategiske udviklingsplan for Rønne. Mødet vil finde sted i Raschs Pakhus klokken 17.00.