Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder BRK støtter Campus i at finde grønne løsninger

BRK støtter Campus i at finde grønne løsninger

02-09-2019

I morgen skal Campus Bornholm og udvalgte elever finde løsninger på, hvordan vi sammen kan minimere vores affald og genbruge det, vi genererer. Hele dagen er dedikeret til den grønne indsats, og dagens arrangement er støttet sf BRK.

200 af Campus Bornholms studerende mellem 15-18 år vil tirsdag 3. september kaste sig over opgaven med at finde gode løsninger på, hvordan vi kan begrænse vores affald og genbruge det affald, som vi trods alt skaber.

Viden fra elevernes undervisning i biologi, økonomi, samfundsfag, teknologi og geografi samt inspiration fra BOFA bliver udgangspunktet for at kunne komme med bud på bæredygtige løsninger.

Dagens grønne camp handler også om, at motivere og inspirere den unge generation til at få en mere bæredygtig hverdag i fritiden, hjemme i familien, på skolen og på Bornholm.

Campen er blevet til i et tæt samarbejde mellem Campus, BOFA, Bright Green Island og Bornholms Regionskommune og er en helt konkret indsats i forhold til de grønne mål, som Bornholm har sat sig. Viceborgmester, Morten Riis siger:

"Vi er meget glade for samarbejdet med Campus. Det er super vigtigt, at Bornholms grønne indsats bliver så konkret som mulig, og involverer alle på øen. Vi kan ikke snakke os til en grøn og bæredygtig ø. Vi må handle og alle må bidrage, det er denne grønne camp et virkeligt godt eksempel på. Derfor har vi også valgt at støtte dagen økonomisk."

Inge Prip, der er direktør for Campus Bornholm, anser det for en vigtig opgave for Campus at bidrage til Bornholms grønne udvikling.

"Vi har alle et ansvar for at klimaudviklingen går i den rigtige retning, og som uddannelsesinstitution har vi et medansvar for at vores unge bliver involveret og udvikler sig til bevidste og ansvarsfulde medborgere, der bidrager til at løse klimaudfordringerne."

Dagens grønne camp sætter i gang kl. 12.00.