Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Bevar de gode vaner og lad solen skinne på øen

Bevar de gode vaner og lad solen skinne på øen

05-07-2021

Bornholms Regionskommune lancerer i uge 27 og 28 en sommerkampagne for at minde bornholmerne og turisterne om fortsat at bevare de gode vaner og passe på hinanden.

Covid-19 har det sidste halvandet år sat sit præg på vores hverdag. Og ikke mindst vores mulighed for at komme på ferie og ud i det danske land. Heldigvis er situationen en anden i år. Danmark har åbnet mere op og mange af os er efterhånden færdigvaccinerede. Men til trods for den glædelige tendens er det ikke nu, vi skal løsne tøjlerne og glemme alt om de gode vaner, vi har tillært os. Vanerne vil nemlig på den lange bane hjælpe os til at bryde andre smitsomme sygdomme.

Bornholm er en ferieø, og hver sommer nyder øen stor glæde af de mange turister, som kommer hertil.  Derfor lancerer Bornholms Regionskommune en sommerkampagne, som skal hjælpe bornholmerne og turisterne til fortsat at holde afstand, vaske hænder, hoste/nyse i ærmet, blive hjemme når vi er syge og lufte jævnligt ud. 

Karina Nørby, Centerchef for Sundhed og Forebyggelse, siger:
"Vi vil gerne passe på vores ø, men også på alle de mange turister, der kommer hertil i løbet af sommeren. Derfor er det vigtigt, at vi som kommune går forrest og sender et klart signal om, at vi her på øen holder fast i de gode vaner. Vi håber derfor, at kampagnen vil blive taget godt imod og vil være en kærkommen reminder derude i ferielandet."

De fem gode hygiejnevaner er i samarbejde med lokale leverandører, blevet omsat til en sommervenlig kampagne, som vil være synlig rundt omkring i det bornholmske sommerland. Kampagnen vil du blandt andet blive mødt af ved lokale attraktioner og i den offentlige transport. Kampagnematerialerne vil ligeledes være tilgængelige til download via kommunens hjemmeside brk.dk.

Kampagnen vil køre hen over hele sommeren til midten af september.

For yderligere information, kontakt:
Majken Kofod Hansen, Hygiejnekonsulent
Telefon: 51 52 16 72
Majken.Kofod.Hansen@brk.dk

Karina Nørby, Centerchef for Sundhed og Forebyggelse
Telefon: 40 17 89 96
Karina.Noerby@brk.dk


luftudA31200px.jpg

blivhjemme31200px.jpg

holdafstandA31200px.jpg

host_nysA31200px.jpg


vaskhaender31200px.jpg