Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Blixen klubben, nyt socialt netværk for kvinder over 60 år

Blixen klubben, nyt socialt netværk for kvinder over 60 år

06-01-2023

Blixen Klub … måske noget for dig?

Er du lige gået på pension, netop flyttet til øen, arbejdsløs, enke eller måske i arbejde og bare har lyst til at komme ud blandt andre kvinder - og ikke mindst komme hjem igen beriget og med fornyet energi? 

- Så er Bornholms første Blixen Klub måske noget for dig – enten som deltager eller som frivillig.

Bornholms Blixen Klub er et socialt netværk for kvinder, som er 60 år og derover.

Planen er, at vi mødes en gang om ugen. Nogle gange tager vi på udflugt, andre gange mødes vi til en kop kaffe og kage og hører et foredrag. Sammen går vi på opdagelse i en lang række spændende emner. Det kunne f.eks. være en kunsthåndværker, en selvstændig erhvervsdrivende eller en kok, der vil komme og fortælle om sit arbejde.

31 Blixen klubber i Danmark
Der findes i alt 31 Blixen Klubber i Danmark og den første blev etableret i 2015. Navnet Blixen opstod efter inspiration af nogle af Karen Blixens karaktertræk og værdier som handlekraft, stolthed, uafhængighed, feminisme, spiritualitet, fantasi og ikke mindst humor.

Kom til et uforpligtende informationsmøde, hvor frivillige fortæller om, hvordan de er kommet i gang, og hvad de laver, når de mødes i deres Blixen Klub.

HVOR OG HVORNÅR:
Tirsdag den 17. januar 2023 kl. 14-16.
Store Mødesal, Rønne bibliotek, Pingels Alle 1, 3700 Rønne.

Tilmelding: Senest fredag 13. januar 2023 til Pia Hougaard, projektleder og seniorrådgiver i Bornholms Regionskommune, telefon: 56 92 60 57 eller mail: pia.ratej.hougaard@brk.dk

Du kan læse mere om Blixen Klubber her: www.blixenklub.dk

blixen klub ikon.JPG