Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Borgermøde om den kommende Naturpolitik

Borgermøde om den kommende Naturpolitik

12-02-2021

​Mandag 22. februar kl. 19.00-21.00 inviterer Bornholms Regionskommune til et online borgermøde om den kommende Naturpolitik.

Naturpolitikken skal sætte retningen for, hvordan den bornholmske natur skal udvikle sig, og hvordan vi vil have lov at bruge og opholde os i den.
Den skal med en balanceret tilgang medvirke til beskyttelsen af øens naturværdier, og samtidig imødekomme og sætte retningen for, hvordan lodsejere - store som små - og brugere af naturen skal kunne færdes i og benytte den bornholmske natur.
På mødet vil medarbejdere fra regionskommunen fortælle om arbejdet med naturpolitikken. Herefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til den kommende Naturpolitik.

Projektgruppen bag Naturpolitikken håber, at så mange bornholmere som muligt vil deltage i mødet.

Sådan tilmelder du dig
For at deltage i borgermødet, som afholdes online på Skype, skal man tilmelde sig på denne mailadresse: jens.peter.koefoed@brk.dk. Herefter vil man få tilsendt et link og en vejledning til at logge sig på mødet. På dagen for mødet vil der være en medarbejder tilstede online i møderummet kl. 14.30-16.00, så man før mødet kan kontrollere,  om teknikken virker, samt få hjælp med at afhjælpe evt. fejl. Dette vil være yderligere beskrevet i den vejledning, som man får tilsendt ved tilmelding