Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder BRK inviterer til borgermøde om Rønnes udviklingsplan

BRK inviterer til borgermøde om Rønnes udviklingsplan

29-03-2019

Vil du høre mere om den strategiske udviklingsplan for Rønne, og vil du give dit besyv med? Så kom forbi Raschs PakHuz i Rønne på onsdag 3. april. Her vil repræsentanter fra rådgiverne og Bornholms Regionskommune fortælle, om de foreløbig skitser til Rønnes fremtid.

Onsdag den 3. april vil rådgiverne blandt andet vise deres bud på, hvordan Store Torv skal udvikles i fremtiden, hvordan by og havn skal bindes sammen, hvordan Dams Gård og Elværket kan udvikles, og hvordan Rønne bliver et godt sted at vokse op for børn og unge. Arbejdet med den strategiske udviklingsplan for Rønne blev sat i gang i december sidste år, og målet med den er at skabe rammer for en langsigtet udvikling af Rønne. Ønsket er, at mange forskellige aktører i fællesskab arbejder frem mod at skabe en by, der er et godt sted at bo, besøge og arbejde.

Den strategiske udviklingsplan bliver udarbejdet af et team af rådgivere, som består af tegnestuen Urland, rådgivningsvirksomheden carlberg/christensen, trafikanalysefirmaet Via Trafik samt markedsanalysevirksomheden Cushman & Wakefield | RED. Planen skal være udarbejdet og behandlet i kommunalbestyrelsen inden sommer 2019. Realdania støtter økonomisk arbejdet med udviklingsplanen.

Skitse over strategi og forslag til anlægsprojekter
Bystrategiske anbefalinger

 

Tid og sted:

Raschs PakHuz, Store Torv 6, 3700 Rønne
Onsdag 3. april klokken 17.00-18.45

 

rønne skitse.PNG