Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Bornholms folkeskoler får nye hjemmesider

Bornholms folkeskoler får nye hjemmesider

11-10-2019

Forældre, elever, samarbejdspartnere og den øvrige offentlighed kan se frem til mere overskuelige og brugervenlige hjemmesider, når de fremover besøger de bornholmske folkeskoler digitalt. Hjemmesiderne er med til at styrke skolernes kommunikation med omverdenen.

På alle folkeskoler i Bornholms Regionskommune er der blevet knoklet de seneste måneder med at bygge nye hjemmesider op. Og i denne weekend er der premiere på de nye websider, som præsenterer folkeskolerne for omverdenen. Hjemmesiderne har fået et løft både indholdsmæssigt og i layoutet. De er mobilvenlige og overskuelige, og skolerne har arbejdet med at gøre hjemmesiderne ens i udtryk men samtidig forskellige, så de afspejler den enkelte skoles værdigrundlag.

Formand for Børne- og Skoleudvalget, Morten Riis siger:

"Vores folkeskoler har arbejdet målrettet for at løfte deres kommunikation, da det var et af de områder, som blev besluttet at styrke i forbindelse med udviklingen af øens folkeskoler. De nye hjemmesider giver skolerne bedre mulighed for at vise, hvad de har at byde på, og de giver kommende forældre gode muligheder for at sammenligne skolerne på et ensartet grundlag. Og når vores skoler om kort tid også skifter det nuværende skoleintra ud med den mere moderne kommunikationsplatform, Aula, har vi et stærkt fundament for at opbygge et godt og konstruktivt skole-hjem-samarbejde."

Gennem billeder og vigtig information er det nu muligt hurtigt at danne sig et førstehåndsindtryk af den enkelte skole. Ligesom brugerne også finder kontaktoplysninger til skolen, SFOen og skolebestyrelsen.

Fremover vil skolernes udvalgte administratorer sikre, at indholdet bliver opdateret og vedligeholdt.

Adresser til de nye hjemmesider:

https://aavangsskolen.aula.dk

https://soendermark.aula.dk/

https://paradisbakkeskolen.aula.dk/

https://hansroemerskolen.aula.dk/

https://kongeskaerskole.aula.dk/

https://svartingedalskole.aula.dk/

https://kildebakken.aula.dk/

https://bornholmsheldagsskole.aula.dk/

https://10ks.aula.dk