Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Byg inviterer private boligejere til åbent hus

Byg inviterer private boligejere til åbent hus

14-09-2022

Kommunens afdeling Byg ønsker at komme tættere på borgerne og få en god dialog i gang omkring byggeprojekter. Derfor inviterer Byg nu alle interesserede, private boligejere til en række åbent hus-arrangementer rundt på øen i løbet af efteråret. Her kan man få indsigt i de regler, muligheder og begrænsninger der er, hvis man ønsker at bygge til eller ændre sin private bolig.

Det første finder sted onsdag den 21. september kl. 15-17 i kantinen på Ullasvej 23 i Rønne. Man dukker bare op, tilmelding er ikke nødvendig.

Lillian Rasch Madsen, der er direktør for området siger:

"Jeg er stærkt tilfreds med, at vi har fået sat disse åbent hus-arrangementer i værk. Vi håber, at mange vil benytte sig af dem, da en tættere dialog om gældende love, muligheder og begrænsninger også kan være med til at sætte mere fart på byggesagsbehandlingerne. Øens erhvervsfolk vil blive inviteret til lignende arrangementer for også at sætte skub på byggesagsbehandlingen for vores erhverv. Åbent hus for erhvervet afvikles i samarbejde med Business Center Bornholm."

Mød både en byggesags- og bevaringssagsbehandler - spørg om alt
Ved alle åbent hus-arrangementer for private boligejere vil man kunne møde både en byggesagsbehandler og en bevaringssagsbehandler, som man kan stille spørgsmål til om alt, der har med byggesager at gøre.

Der kan både spørges til, hvordan man griber det an, hvis man går med tanker om et
nyt byggeprojekt, eller hvordan man kommer videre, hvis man allerede har et projekt i gang hos Byg.

Ofte handler de private byggeprojekter om at udvide eksisterende bolig f.eks. ved at bygge til med ekstra værelser, tilføje en terrasse, opføre en carport, etablere et anneks, en udestue eller ændre på eksisterende konstruktioner.


genrepix byg selv.jpg