Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Campus hædret som Årets Byggeri

Campus hædret som Årets Byggeri

10-12-2018

Byggebranchen har kåret Campus Bornholm som Årets Byggeri 2018 i en prestigefuld, national konkurrence. Uddannelsesinstitutionen har vundet prisen i en åben kategori.

Over 50 forskellige byggerier var nomineret til prisen som Årets Byggeri 2018 i de tre kategorier Bolig, Åben og Erhverv. Men det blev Bornholms nye Campus, der løb med prisen i den nationale konkurrence i kategorien; Åben.

I følge Tidende lagde dommerne blandt andet vægt på, at Campus Bornholm samler gymnasiale og erhvervsfaglige uddannelser under samme tag. I begundelsen for valget lyder det:

"Campus Bornholm skaber ligeværd blandt de unge i deres valg af uddannelse. På Campus samles alle øens uddannelser efter folkeskolen, og skolen er således et tiltrængt opgør med den udbredte praksis at adskille de unge i boglige og faglærte uddannelser. Med fine, gennemtænkte og fælles rammer viser vi de unge og deres forældre, at vi som samfund værdsætter alle lige højt uanset hvilken uddannelse og fremtidig jobfunktion, de vælger. Det har Danmark og dets unge brug for – og fællesskabet på Bornholm vil styrkes."

Dommerkomiteen består af repræsentanter fra byggeriets førende aktører. Prisen overrækkes på Campus onsdag 12. december klokken 15.00.