Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Corona: Bornholm får sin egen bookingtelefon til vaccinebestillinger

Corona: Bornholm får sin egen bookingtelefon til vaccinebestillinger

28-03-2021

Fra mandag morgen (den 29. marts) kan du ringe direkte til den bornholmske bookingtelefon og få hjælp til at bestille en vaccinetid, hvis du allerede har modtaget en invitation til vaccination.

Ideen kom, fordi borgerne oplevede lang ventetid på regionens fælles bookingtelefon, der dækker alle regionens vaccinecentre - og ikke kun Bornholm.

"Det skal være nemt at blive vaccineret. Derfor tilbyder vi nu hjælp til dem, der har svært ved den elektroniske tidsbestilling. Da Vaccinecenter Bornholm ligger på en ø, er tilbuddet primært relevant for beboerne her. Jeg håber, at vores bookingtelefon giver mere tryghed og sikrer, at alle har lige adgang til at blive vaccineret", siger Helle Holm, leder af Vaccinecenter Bornholm.

Borgere, der har NemID, skal som udgangspunkt stadig selv bestille tid via hjemmesiden vacciner.dk

Når du skal vaccineres
Det er vigtigt, at du møder op i vaccinecenteret så tæt på din tid som muligt. Medbring gerne din egen kørestol eller rollator, hvis du er dårligt gående. I Vaccinecenter Bornholm er der et begrænset antal kørestole, og der står servicemedarbejdere klar til at give en hjælpende hånd, hvor det behøves. 

 

Bookingtelefon
Bornholms bookingtelefon åbner mandag den 29. marts 2021.
Telefonnummer: 40493573, kl. 8-16.

 

Kontakt
Helle Irene Holm, leder af Vaccinecenter Bornholm, Telefon: +45 21 37 05 60

Mail: helle.irene.holm.01@regionh.dk