Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Corona: Fra på onsdag kan man også blive vaccineret i Nexø

Corona: Fra på onsdag kan man også blive vaccineret i Nexø

25-10-2021

​Region Hovedstaden og Bornholms Regionskommune udvider nu vaccinationskapaciteten på øen, så det fra på onsdag 27. oktober også kan lade sig gøre at blive vaccineret i Nexø. Vaccinationscenteret i Nexø kommer til at ligge på Møbelfabrikken i Nexø (samme sted som PCR-test), hvor borgerne kan møde op to dage om ugen og blive vaccineret. Det er fortsat også muligt at blive vaccineret i Rønne på Ullasvej.  

Behovet for at udvide kommer i takt med at vores ældste borgere (+65 år), særligt sårbare, sundhedsfagligt ansatte og personer der er vaccineret med forskellige typer af vaccinen bliver tilbudt et tredje stik, som en ekstra sikring. Alle i disse målgrupper vil modtage en invitation til et tredje stik og kan først blive vaccineret, når denne er modtaget. Samtidig er der også fortsat borgere på øen, der mangler både første og andet stik, - de får nu også muligheden for at vælge mellem Rønne og Nexø.

Vaccination i Nexø, Møbelfabrikken Gl. Rønnevej 17 A.

Onsdag kl. 10.00-16.00.
Fredag kl. 10.00-16.00.
Man skal bare møde op, hvis man har modtaget en invitation til revaccination – eller endnu ikke er vaccineret. Der kan ikke bestilles tid.

Vaccination i Rønne, Ullasvej 39 C (overfor Bornholms Hospital).

Mandag: Lukket.
Tirsdag kl. 9.00-17.00.
Onsdag kl. 12.00-20.00.
Torsdag kl. 9.00-17.00.
Fredag kl. 9.00-17.00.
Lørdag kl. 9.00-17.00.
Søndag: Lukket.
Her er der både mulighed for at bestille tid eller blot møde op, hvis man har modtaget en invitation til revaccination – eller endnu ikke er vaccineret.