Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Corona: Status på vaccination

Corona: Status på vaccination

15-01-2021

Status på vaccination af borgere + 65 år som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp i hjemmet

I denne uge åbnede vaccinationscenteret på Bornholm, og de allerførste borgere har modtaget den første af to vacciner mod Corona/Covid-19 i centeret. De borgere der i øjeblikket har modtaget invitation til vaccination, er borgere over 65 år, som både modtager personlig pleje og praktisk hjælp i hjemmet.

I første omgang har Bornholm modtaget vaccine til at kunne vaccinere xxx borgere, og alle disse vacciner er nu givet.

Andre borgere der har modtaget invitation til vaccine, skal også bestille tid til vaccine på hjemmesiden www.vacciner.dk via det link, de har modtaget.

Hold dig orienteret om ledige tider
MEN det er KUN muligt at bestille tid, når der er vacciner at få. Og sådan vil det også være fremover, da vaccinerne løbende ankommer fra producenterne til Danmark. Herefter skal de sendes ud i hele landet blandt andet til os på Bornholm. Derfor opfordres borgere, der har fået invitation til vaccine, om løbende at tjekke, om der er kommet ledige tider.

Helle Irene Holm fra Vaccinationscenter Bornholm siger:

"I øjeblikket er der i hele landet efterspørgsel på vacciner, og derfor er der altså ikke ledige tider at få via hjemmesiden. Lige så snart der igen kommer vacciner til Bornholm, vil det blive muligt at bestille tid. Vi skal gøre vores allerbedste for at give besked via kommunens hjemmeside og vores lokale medier, så hurtigt som muligt, når vi er bekendt med, at der igen er vacciner at få. Vi beder de, der har modtaget invitationer om at have tålmodighed. I er forrest i køen, og der går ikke længe før, der igen bliver tider, som kan bestilles."

Kommunen har udarbejdet en kort vejledning til borgere og deres pårørende i målgruppen, så det gerne skulle være lidt lettere at forstå, hvordan det foregår i praksis med tidsbestilling og transport til vaccination.

Vejledning til borgere og pårørende i forbindelse med tidsbestilling og vaccination.