Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Corona: Testcenter åbner i morgen i Aakirkeby

Corona: Testcenter åbner i morgen i Aakirkeby

03-03-2021

Fra i morgen torsdag bliver det også muligt at få foretaget Coronatest i Aakirkeby. Det nye center vil have åbent for kviktest alle dage også i weekenden. Fredag er der tillige mulighed for at få foretaget PCR-test i halsen.

Centeret bliver åbnet af Region Hovedstaden, og Copenhagen Medical er leverandør af selve kviktestene. Region Hovedstaden har i forvejen åbnet for en række nye testcentre og muligheder på øen, men nu bliver der altså også let adgang til test for borgerne i Aakirkeby.

Borgmester, Thomas Thors siger:

"Jeg er meget, meget tilfreds med, at det er lykkedes, at vi nu også får et testcenter i Aakirkeby, som har åbent hele ugen. Dermed har vi virkelig gode muligheder for kunne leve op til anbefalingerne om, at alle bornholmere bør lade sig teste en gang om ugen."

Der bliver åbent for kviktest allerede i morgen torsdag 4. marts kl. 8.00. Herefter er der åbnet hele ugen også i weekenden fra kl. 8.00-20.00 i Nygade (42 Bakkebo). Copenhagen Medical står for kviktestene.

Fredage tilbydes tilmed PCR-test (den der foretages i halsen). Det sker i tidsrummet kl. 10-16 på Syrenvej 4 (Tidligere børnehave) – disse test står Region Hovedstaden selv for.


Region Hovedstaden kommer til at følge testindsatsen på Bornholm tæt, og der kan løbende ske op- eller nedskaleringer af indsatsen. Hvis dette sker, vil der komme nye orienteringer.


Teststederne i alle regionerne kan ses på denne side Klik her

- du kan både søge efter Kviktest og PCR.

NB! 
regionerne knokler lige nu for at få sitet opdateret med de allernyeste teststeder