Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Den nationale sundhedsprofil - du kan stadig nå at svare på undersøgelsen

Den nationale sundhedsprofil - du kan stadig nå at svare på undersøgelsen

19-04-2021
Er du blandt de 2.500 udvalgte bornholmere, som er inviteret til at deltage i den nationale undersøgelse, der skal kortlægge danskernes trivsel og sundhed? Hvis du endnu ikke har svaret på spørgeskemaet, kan du stadig nå at deltage i denne vigtige undersøgelse - og stadig også nå at deltage i lodtrækningen om flere flotte præmier.

Bornholms svarprocent er i øjeblikket på 54 procent, men kommunens tværgående  sundhedsteam ser meget gerne, at svarprocenten kommer endnu højere op. Kvinderne og den ældre del af de bornholmske deltagere har lagt sig i spidsen som de mest aktive til at svare - så denne opfordring går især til de (yngre) mænd, som sundhedsteamet stadig gerne vil høre fra.

Undersøgelsen er supervigtig for både hele Danmark og for Bornholm, kommunens sundhedschef Karina Nørby siger:

"Vi læner os op ad resultaterne af undersøgelsen, når vi skal tilrettelægge kommunens indsats i forhold til at forebygge sygdomme og understøtte trivslen og sundheden hos bornholmerne. Jo flere der svarer, jo mere retvisende billede får vi, og dermed kan vi bedre sætte ind med de mest relevante og rigtige indsatser. Så en kæmpe opfordring her fra til at få besvaret spørgeskemaet, hvis man er blandt de udvalgte borgere. Og en stor tak til de, der allerede har svaret."

LOGOELEMENT[1] hvordanhardudet.jpg

  • Læs også nyheden fra de undersøgelsen blev skudt i gang i februar Klik her