Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder EU-udbud på to LET lastbiler til Bornholms Regionskommune

EU-udbud på to LET lastbiler til Bornholms Regionskommune

08-07-2021

Bornholms Regionskommune sender hermed indkøb og levering af to stk. LET lastbiler i EU-udbud. Købet vil blive leasingfinansieret gennem kommunens leasingpartner.

Udbuddet gennemføres i henhold til udbudsloven (L nr. 1564 af 15/12/2015).

Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud, hvilket indebærer, at enhver har ret til at afgive tilbud. 

Bemærk, at kontrakten er opdelt i to delaftaler. Tilbudsgiver kan byde på en eller flere delaftaler. Tilbudsgiver er ikke forpligtet til at byde på begge delaftaler.

Delaftale 1 omhandler – Levering af en LET lastbil, monteret med kroghejs og lad.
Delaftale 2 omhandler – Levering af en LET lastbil, monteret kran og tre-vejs tip.

Kontraktperiode træder i kraft ved underskriftsdato og gælder, indtil de i kontrakten nævnte produkter er leveret og godkendt af regionskommunen.

Tildelingskriteriet er økonomisk mest fordelagtigt vægtet med pris: 60 procent og ergonomi og funktionalitet med: 40 procent.

Udbudsmaterialet kan rekvireres digitalt igennem Mercell Danmark A/S. For at deltage i opgaven kopiere dette link til din browser: https://permalink.mercell.com/154543980.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: "Meld din interesse". Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S, skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for din videre deltagelse og er uden omkostninger.

Tilbuddet skal være modtaget i Mercell senest den 9. september 2021 kl. 12.00.