Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Energinet inviterer til 2. workshop om arkitekturen af landanlægget

Energinet inviterer til 2. workshop om arkitekturen af landanlægget

12-01-2023
Energinet inviterer bornholmerne med ind i arkitektens tegnestue, når der afholdes den anden af to workshops om Energiø Bornholm, og hvordan den kommende omformerstation bedst passes ind i landskabet på Sydbornholm.

Energinets arkitekter på opgaven, Arkitema, har bearbejdet de mange input fra den første workshop i december. På workshoppen præsenterer de deres analyse og fortæller om, hvordan de har arbejdet med ideer og input.

På workshoppen kan man også se en række skitser, der præsenterer forskellige muligheder for at indpasse stationen i det eksisterende landskab. Arkitema vil også præsentere en række forslag, der viser hvordan, man kan arbejde med stationens visuelle udtryk og udformning.

Som deltager på workshoppen kan du høre mere om de forskellige muligheder og komme med dine input og holdninger til de forskellige løsningsforslag.

energinet workshop 2.jpg

Sæt kryds i kalenderen 2. februar for workshop - tilmeld dig her
Arkitekturworkshoppen afholdes 2. februar kl. 19.00-21.30 på Bornholms Højskole
Tilmeld dig her 

Samlet oplæg præsenteres i marts
Energinet og Arkitema præsenterer et samlet oplæg den 20. marts 2023 ved et arrangement i Elværket i Rønne. Oplægget vil danne grundlag for udformningen af Energinets højspændingsstation og den efterfølgende lokalplanproces. Tilmelding følger, når vi kommer nærmere på dagen.