Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Erhverv: Hjælp os med at hjælpe jer

Erhverv: Hjælp os med at hjælpe jer

31-03-2020

Business Center Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Regionskommune arbejder på at danne sig et overblik over, hvad status er i det bornholmske erhvervsliv. Overblikket skal bruges til at undersøge, hvordan vi i fællesskab bedst kan komme gennem krisen med færrest mulige negative konsekvenser for erhvervslivet.

De bornholmske virksomheder opfordres til at dele udfordringer og ideer. Bornholms Regionskommune vil i samarbejde med Business Center Bornholm og Destination Bornholm samle disse input, så det løbende kan vurderes, hvordan og hvor der skal sættes ind. Dette kan både være på kommunalt og nationalt plan. Indsatsen bygger videre på den dialog, der allerede har været bl.a. igennem Destination Bornholms dialog med deres medlemmer. Det er derfor ikke nødvendigt at indsende beskrivelser og ideer, hvis de allerede er sendt til Business Center Bornholm, Destination Bornholm og Bornholms Regionskommune.

Alle virksomheder er velkomne til at kontakte os via Businesscenter Bornholm eller ringe på telefon 56 92 13 40. Man kan henvende sig telefonisk mandag til torsdag fra 9-16 og fredag fra 9-13. 

Vejledning vedrørende de statslige hjælpepakker til virksomhederne
Kontakt der vedrører de statslige hjælpepakker, skal fortsat ske direkte til Business Center Bornholm og Jobcenterets virksomhedsservice. Her sidder konsulenterne klar til at vejlede de bornholmske virksomheder.

Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden
Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden tilbyder sparring på, hvordan virksomheder bedst kommer igennem krisen. Hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig. Business Center Bornholm tager imod alle former for spørgsmål og guider videre til andre relevante aktører.

Business Center Bornholm og Erhvervshus Hovedstaden kan kontaktes på info@bornholm.biz, hvor du vil blive sat i kontakt med relevant erhvervskonsulent, eller på telefon 56 95 73 00 i åbningstiden mandag til torsdag fra 9-15 og fredag fra 9-13. 

Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice
Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice sidder også klar til at vejlede de bornholmske virksomheder. Denne vejleding er særligt orienteret mod de nye muligheder, der er for at fastholde medarbejdere. Aktuelt kan dette være mulighederne for arbejdsfordeling gennem nedsat arbejdstid, nye regler for sygedagspenge i tilfælde af fravær grundet COVID-19 samt trepartsaftalen, hvor staten betaler en del af hjemsendte medarbejderes løn. Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice guider også gerne videre til andre relevante aktører.

Jobcenter Bornholm, Virksomhedsservice kan kontaktes på mail virksomhedsservice@brk.dk eller telefon 5692 9999 i åbningstiden mandag til torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8-13.

For yderligere informationer kan nedenstående kontaktes:

  • Erhvervschef Christa Lodahl, Business Center Bornholm mobil 30 50 21 28
  • Direktør Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm mobil 24 27 10 04
  • Leder af Udvikling & Byg Søren Møller Christensen, Bornholms Regionskommune mobil 21 99 89 13