Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Første ansøgningsrunde af Grøn tilskudspulje er lukket

Første ansøgningsrunde af Grøn tilskudspulje er lukket

18-12-2020

Ansøgningsfristen for 1. runde ud af tre ansøgningsrunder udløb tirsdag 15. december 2020.

Der har været stor interesse for tilskudspuljen, og inden fristen nåede 10 virksomheder og foreninger at søge tilskud. Bornholms Regionskommune vil gerne sige en stor tak til alle de virksomheder og foreninger, som har brugt tid og kræfter på at udvikle grønne, innovative løsninger på Bornholm.

Ansøgningerne vil nu blive gennemgået af kommunens administration. De ansøgninger, der møder kriterierne for puljen, vil blive lagt til politisk behandling i først Særligt udvalg om Klima og Bæredygtighed og dernæst Økonomi-, Erhvervs-, og Planudvalget. Det forventes, at ansøgningerne bliver behandlet på udvalgsmøder i februar 2021, hvor puljen på 1.240.000 kr. kan disponeres.

Når ansøgningerne er behandlet, og de politiske udvalg har truffet beslutninger om tilsagn eller afslag, vil ansøgere modtage besked. 

Næste ansøgningsfrist 15. april 2021

Til interesserede virksomheder og foreninger, der ønsker at søge den næste pulje af midler i grøn tilskudspulje, vil ansøgningsfristen for 2. runde være 15. april 2021. Projekter, der ikke opnår tilsagn i 1. runde, vil have mulighed for at søge midler igen i 2. og 3. runde.

Ansøgningsskema kan findes her: Erhverv Grøn tilskudspulje (brk.dk)