Del på facebook
Skip Navigation LinksBRK Nyheder Årets folkemøde får masser af roser

Årets folkemøde får masser af roser

18-06-2018

​Årets folkemøde er overstået og søndag takkede borgmester, Winni Grosbøll i sin afslutningstale både frivillige og medarbejdere fra BRK for en flot indsats: "I er verdens bedste crew - jeg er sindssygt stolt af jer," sagde hun.

Lørdag rundede folkemødet sin egen besøgsrekord med over 100.000 gæster. Og i dag bliver folkemødet, i en begejstret leder i Tidende, kaldt for det bedste nogensinde. "Aldrig har det bornholmske folkemøde stået skarpere og bedre end i 2018!", lyder det i dagens avis.

Det var også en tydeligt berørt borgmester, med en godt slidt stemme, der søndag rundede folkemødet af: 

"Vi har fået alt det, vi ønskede. Folkemødet er i rivende udvikling, og det trækker folk fra hele Danmark. I år med spændende nye scener, områder og arrangementer på programmet," sagde Winni Grosbøll.

Borgmesteren glædede sig også over, at mange unge havde fundet vej til folkemødet:

"Det er rigtigt opløftende. Det er jo ikke noget, der bare kommer af sig selv. Demokratisk deltagelse er ikke noget, vi sådan bare er født til, det er faktisk noget vi skal lære, noget vi skal øve os på og i og give videre. Respekten, tilliden, evnen til at indgå i dialog og samtale - ikke desto mindre er det derfor rigtig, rigtig dejligt, at I unge også har taget folkemødet til jer," sagde Winni Grosbøll.

Borgmesteren sendte også en stor tak til folkemødets mange frivillige, ligesom der også lød en stor tak til alle regionskommunens medarbejdere.

"I har sørget for os, ryddet op efter os, transporteret os rundt og passet godt på os - jeg er så sinddssygt stolt af jer. I er verdens bedste crew". 

Til sidst inviterede borgmesteren på et gensyn, og inviterede alle der har lyst hjertligt velkommen til hele Danmarks folkemøde igen næste år.